Rajski kokos

Sestavine:
110g masla (stopljenega in ohlajenega)
125g gladke pirine moke
100g kokosovega sladkorja
2 žlički vanilijeve paste
80g kokosovih kock od zMuesli
40g kokosovega čipsa + dodatno za posip
Priprava:
1. Pečico ogrejte na 175°C. 2. V posodi z ročnim mešalnikom mešajte ohlajeno maslo in sladkor, dokler ne
nastane lepa, sijoča, gladka, kremasta zmes.
3. Dodajte jajce in vanilijo in mešajte. 4. Dodajte moko in sol in z ročnim mešalnikom, nastavljenim na nizko hitrost,
mešajte samo toliko časa, da se vse poveže.
5. Z lopatko postrgajte maso, dodajte kokosove kocke in kokosov čips ter
premešajte z lopatko.
6. Prelijte v pekač, obložen s peki papirjem in še dodatno posujte s kokosovim
čipsom.
7. Pecite 20 minut, pustite v pekaču še 2 minuti, nato pa prestavite na rešetko
in počakajte, da se ohladi in narežite.